Ook als particulier heeft u collectief voordeel.

“Het enthousiasme van de medewerkers hartverwarmend.”

Sinds ca een jaar ben ik nu deelnemer bij Homestroom. Bij voorkomende gelegenheden vermeld ik mijn enthousiasme over Homestroom aan degenen die het horen willen. Reeds verschillende keren heb ik de terugmelding gekregen dat betreffende personen naar volle tevredenheid de overstap naar Homestroom hebben genomen.
Voor mijzelf zijn de volgende argumenten van toepassing voor mijn goede ervaringen met Homestroom. Om te beginnen het contact was direct en persoonlijk. Vervolgens de voorlichting professioneel en goed begrijpelijk. De overstap perfect geregeld. En last but not least het gemak dat jaarlijks de energievraag geveild wordt door Homestroom. Je hoeft je niet meer verleid te voelen door andere energie-collectieven, want Homestroom regelt de gunstigste aanbieding. Ten slotte vind ik het enthousiasme van de medewerkers hartverwarmend.

Dhr. P. Bosmans

Helmond

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

Homestroom realiseert voor u

  • Doorlopend scherpe particuliere tarieven
  • Geen omkijken naar uw contract
  • Hoogwaardige klantenservice

Particulier energiecollectief

U kunt als particulier ook gebruik maken van het collectieve voordeel van The Bill Doctor. Dit gaat via ons collectief speciaal voor de particuliere markt: Homestroom. Hierdoor geniet u als bewoner dezelfde voordelen en maakt u gebruik van doorlopende scherpe tarieven voor stroom en gas!

 

Aanmelden bij Homestroom

Wanneer u gebruik wilt maken van de doorlopende collectieve energietarieven van Homestroom kunt u zich aanmelden via onderstaande button. U wordt doorverwezen naar de inschrijfpagina op de website van Homestroom.

 

Direct aanmelden
Tarieven HomestroomIncl. 21% BTWAll-in tarief *
Enkel€ 0,05711€ 0,19932
Normaal€ 0,06316€ 0,20537
Dal€ 0,04973€ 0,19194
Elektra vastrecht€ 2,90€ 2,90
Gas€ 0,26136€ 0,67945
Gas vastrecht€ 2,90€ 2,90
Fee€ 4,75€ 4,75

* All-in tarief is incl. BTW, energiebelasting en ODE. De groene tarieven van Homestroom staan vast van 1 mei 2018 t/m 31-12-2019. Daarna gaan de nieuwe tarieven uit de veiling in, die wij uiterlijk op 1-11-2019 bekend maken.