The Bill Doctor heeft ruim € 505.000,- teruggehaald.

“Het voelt heerlijk onbezorgd!”

Ik beheer 5 adressen. De ondoorzichtigheid van de energiemarkt maakte dit tot een hels karwei voor iemand die alleen efficiënt wil zijn. Deze club heeft me van dit probleem afgeholpen. Het voelt heerlijk onbezorgd!

Dhr. K. van Eerten (eigenaar)

De Galazaak, Leusden

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Wij handelen het gehele traject af van A-tot-Z
  • Wij werken op 'no cure, no pay' basis
  • Traject wordt jaarlijks proactief opgestart

Energiebelasting

Organisaties met meerdere aansluitingen komen in bepaalde gevallen in aanmerking voor een teruggaaf energiebelasting. In tegenstelling tot wat sommige adviesorganisaties beweren, is dit zeker niet standaard het geval. Iedere organisatie vormt een aparte casus waarvan de feitelijke situatie nauwkeurig moet worden beoordeeld.

 

Traject & Besparing

The Bill Doctor heeft de afgelopen 9 jaar veel ervaring opgebouwd ten aanzien van deze besparingstrajecten. Wij hebben de kennis in huis om te beoordelen of uw organisatie in aanmerking komt voor een teruggaaf en hoe hoog dit bedrag zal zijn.

Bij een positieve beoordeling zal The Bill Doctor het gehele traject in werking stellen en begeleiden. Een gemiddeld traject duurt  4-6 maanden.

"Voor een gemiddelde school levert het een teruggaaf op van € 9.000,- (incl. BTW)."

Vergoeding

The Bill Doctor voert dergelijke trajecten uit op basis van ‘no cure, no pay.’ Bij succes vraagt The Bill Doctor 1/3e van de teruggaaf als vergoeding. Dit bedrag hoeft men pas te voldoen, op het moment dat de teruggaaf daadwerkelijk op de rekening van uw organisatie is gestort.

 

Ook interessant voor uw organisatie?

In de afgelopen 9 jaar heeft The Bill Doctor voor ruim 50 organisaties meer dan € 505.000,- (excl. BTW) teruggehaald. Wilt u weten of uw organisatie ook recht heeft op een teruggaaf?

Neem dan gerust contact met ons op: 030-3031714 of info@thebilldoctor.nl.