Organisaties betalen onnodig veel netbeheerkosten.

“Wij kunnen hun diensten zeker aanbevelen."

Wij hebben de samenwerking met The Bill Doctor ervaren als prettig, no-nonsense en kunnen hun diensten zeker aanbevelen.

Dhr. B. Bolkovic (financial controller)

Vondel Hotels te Amsterdam

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Proactieve signalering besparingen
  • Vooraf de exacte besparing voorgerekend
  • Wij begeleiden het gehele traject van A-tot-Z

Netbeheerkosten

Voor het transport van de energie betaalt u een vast bedrag per jaar. Deze transportkosten, ook wel netbeheerkosten genoemd, betaalt u voor het gebruik van het elektriciteits- en gasnet. Deze kosten worden maandelijks direct door de netbeheerder (Stedin, Liander, Enexis, enz.) of indirect via uw energieleverancier in rekening gebracht.

De netbeheerkosten zijn afhankelijk van de aansluitwaarde van de aansluiting. Hoe groter de aansluitwaarde, des te hoger de kosten.

Veel aansluitingen zijn groter dan men fysiek nodig heeft. Hierdoor betalen organisaties onnodig veel netbeheerkosten.

“The Bill Doctor signaleert proactief besparingen op de netbeheerkosten."

Traject & Besparing

The Bill Doctor signaleert besparingen ten aanzien van de netbeheerkosten en rekent precies uit hoeveel er bespaard kan worden. In veel gevallen kan er een besparing worden gerealiseerd, zonder dat er een fysieke wijziging hoeft te worden doorgevoerd. Eens gerealiseerd, keert de besparing ieder jaar opnieuw terug.

Bij een positieve beoordeling zal The Bill Doctor het gehele traject in werking stellen en begeleiden. Het traject duurt gemiddeld 6-8 weken.

"Een gemiddelde organsiatie bespaart € 750,- op jaarbasis."

Vergoeding

The Bill Doctor voert dergelijke trajecten uit op basis van ‘no cure, no pay.’ Bij succes vraagt The Bill Doctor 1/3e van de besparing over het 1e jaar als vergoeding. Daarna is het voordeel geheel voor rekening van uw organisatie.

 

Ook interessant voor uw organisatie?

In de afgelopen 9 jaar heeft The Bill Doctor voor ruim 165 organisaties meer dan € 117.300,- (excl. BTW) bespaard op jaarbasis. Wilt u ook weten of uw oranisatie kan besparen op de netbeheerkosten?

Neem dan gerust contact met ons op: 030-3031714 of info@thebilldoctor.nl.