Meten is weten.

"Is de vergoeding meer dan waard."

Als ik alleen al de tijd zou rekenen die ik zelf met het uitzoeken van leveranciers, aflopen van energiecontracten en het bekijken over hoeveel jaar ik een contract af zou moeten sluiten, kost dat mij al vele malen meer dan de vergoeding die ik aan The Bill Doctor moet betalen.

Dhr. P. van Drunen (eigenaar)

Sport en Testcentrum van Drunen te Raamsdonksveer

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Begeleiding van wijzigingen van A-tot-Z
  • Proactief attenderen op efficiënte oplossingen

Slimme meters

Ruim 80% van alle zakelijke aansluitingen hebben een conventionele meter. Deze meters moeten maandelijks dan wel jaarlijks handmatig worden opgenomen. U kunt zich voorstellen dat dit vaak niet gebeurt, waardoor veel organisaties voor vervelende verrassingen komen te staan bij een afrekening. Dit kunt u voorkomen door een zogenaamde ‘slimme meter’ te laten plaatsen.

The Bill Doctor begeleidt voor haar deelnemers de prioplaatsingen van slimme meters. Deze meters worden via een modem op ieder gewenst moment uitgelezen. Op die manier hoeven er nooit meer meterstanden te worden opgenomen en heeft u te allen tijde inzicht in het verbruik van de aansluiting.

“The Bill Doctor begeleidt de prioplaatsingen van slimme meters."

Meetdienst

Indien uw organisatie een grootzakelijke aansluiting (> 3x80A of > G25) heeft, dan neemt u een meetdienst af bij een meetbedrijf. Zij plaatsen uw meetinrichting, verhelpen storingen en nemen uw meterstanden op. Voor deze dienst worden kosten in rekening gebracht.

Aangezien ook deze markt geliberaliseerd is, kan hier ook op worden bespaard. Via The Bill Doctor kunt u gebruik maken van een collectieve korting op uw meetdienst, die kan oplopen tot 30%.

 

Ook interessant voor uw organisatie?

In de afgelopen 9 jaar heeft The Bill Doctor honderden meters slim laten maken en maken tientallen organisaties gebruik van de collectieve korting op de meetdiensten. Gemiddeld bedraagt de besparing 285 euro (excl. BTW) per aansluiting, per maand. In totaal hebben wij al 451.400 euro (excl. BTW) op de meetkosten van onze deelnemers bespaard.

Wilt u voor uw organisatie ook slimme meters of besparen op de meetdienst?

Neem dan gerust contact met ons op: 030-3031714 of info@thebilldoctor.nl.

Of kijk op www.meetdienstbesparen.nl.