Kwalitatieve partners.

“Gunstige tarieven, een goed advies en geen verrassingen achteraf."

The Bill Doctor is open, transparant en heeft kennis van zaken. Dit is een combinatie die uniek is binnen de sector. Hierdoor krijg je gunstige tarieven, een goed advies en geen verrassingen achteraf. Of je nu veel of weinig verbruikt de aandacht en de klantgerichtheid is hetzelfde.

Dhr. J. Zonneveld (Directeur)

Ealyze, Amersfoort

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Een netwerk van betrouwbare partners

Huidige partners

Naast samenwerkingsverbanden met beheerders, werken wij ook met een aantal kwalitatieve partners samen met aanvullende diensten. Dit zijn o.a.:

 

The Bill Doctor - Onderwijs Inkoop Groep

De Onderwijs Inkoop Groep is een onderneming die zich richt op professionele inkoopbegeleiding in het onderwijs. Naast inkoopbegeleiding en inkoopscans biedt de Onderwijs Inkoop Groep ook een inkoopcollectief aan. Op deze manier kunnen zowel eenzitters als grote besturen hun inkoop verder professionaliseren en profiteren van scherpe deals uit het collectief. Het automatische gevolg van betere inkoop is dat er scherper wordt ingekocht. Er blijft dus geld over dat direct kan worden ingezet voor het primaire proces.

 

Het MeetbedrijfHet Meetbedrijf

Het Meetbedrijf is onderdeel van Ealyze, Het Meetbedrijf richt zich op het slim maken van de elektriciteits,- en gasmeters van onder andere de deelnemers van VvE Energie. Het Meetbedrijf heeft veel kennis op het gebied van het slim maken van de meters en de juiste contacten bij de netbeheerders en meetbedrijven om alle processen zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

smartdodos

Bij SmartDodos helpen wij verduurzamen door inzicht. Wij leveren een energiemonitorings- en EBS-systeem waardoor klanten direct en eenvoudig kunnen beginnen met energiebesparing. Energie informatie van gebouwen, tussenmeters,  Zonnepanelen en laadpalen kunnen we combineren. Dit zodat er één totaaloverzicht is. Waarbij wij energie besparen inzichtelijk en begrijpelijk maken.

 

Ook interessant voor uw organisatie?

The Bill Doctor is altijd op zoek naar kwalitatief goede partners. Bent u van mening dat uw organisatie en The Bill Doctor elkaar kunnen versterken?

Neem dan gerust contact met ons op: 030-3031714 of info@thebilldoctor.nl.