Stage gezocht?

“Conclusie goede stage waar je met open handen wordt ontvangen, goed betaald krijgt en veel leert.”

Stage bij ‘’The Bill Doctor’’ vond ik echt een top stage. Het is een leerzame en afwisselende stage, je komt in contact met klanten en ook mag je in het systeem werken. Wat maakt de stage nou top? Je hebt alle vrijheid en zelfstandigheid om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf, je mag ook op je eigen tempo werken. Ook de collega’s binnen het bedrijf zijn erg open en behulpzaam. Ze zijn gedreven om je te ontwikkelen. Ik zou zeker nog een keer in de toekomst stage willen lopen bij dit bedrijf.

De pluspunten van het bedrijf zijn; gezellig, sfeervol, sociaal en direct. Het is een klein en jong bedrijf en zo kom je elkaar snel tegen. Er is altijd een leuke en gezellig sfeer als je naar binnen loopt. Er is wel altijd een collega die naar je toe komt en een praatje of/en grapje maakt. De stagebegeleiding is ook goed zoals ik eerder heb vermeld de stagebegeleider en de collega’s zijn erg gedreven om je verder te ontwikkelen bij de werkzaamheden. De stagevergoeding is ook goed in vergelijking met andere bedrijven waar je niks of ±150 krijgt.

Enige minpunt dat ik heb is dat je van die typische stagiair taakjes moet doen. Zoals de vaatwasser, vuilniszakken verwisselen etc.

Conclusie goede stage waar je met open handen wordt ontvangen, goed betaald krijgt en veel leert.

Imad Bghiel (Stagiair)

Woerden

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

Wat levert het op?

  • Jong, dynamisch & snelgroeiend bedrijf
  • Zoveel verantwoordelijkheid als jij wilt
  • Kantoor op de mooiste plek van Utrecht
  • Work hard, Play hard
  • Bovengemiddelde stagevergoeding

Stage

Ben jij op zoek naar een interessante stage in de energiewereld? Kan jij hard werken wanneer het moet maar geniet je ook van een potje tafelvoetbal of darten met je gezellige collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zo ziet je dag eruit: Je komt ‘s ochtends binnen in een van de mooiste panden aan de Maliebaan in Utrecht, pakt een heerlijk kopje koffie en geeft je collega’s een box. Jij mag kiezen welke radiozender of afspeellijst vandaag door de Sonos blaast. Je opent je mailbox en voordat je je eerste mailtje kan lezen gaat de telefoon. Jij staat de deelnemer te woord en jij kan hem met jouw skills vertellen wat de status is van zijn contract. Het is een drukke dag en de tijd vliegt. 3 koppen koffie en 10 verzonden mails verder leun je tevreden terug in je stoel. Je denkt maar aan 1 ding: LUNCH! Hier staat een heerlijk uitgebreide lunch voor je klaar waar je al je eetwensen mag doorgeven.

Na een intensief potje tafelvoetbal ga je weer achter je computer zitten en zie je dat er weer van alles te doen is. Dit vind jij leuk, niks doen is maar saai. De offerte die je vanochtend hebt verstuurd, is ondertekend teruggekomen. High-fivend en dansend loop jij naar het salesbord om je binnengehaalde sales op te schrijven. Om 18.00 uur is het zo ver, je mag naar huis. Maar jij wil niet naar huis, want je hebt net een koud biertje in je hand…

 

Jouw specificaties:

– HBO/WO opleiding

– 20 jaar of ouder

– Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

– Stiekem ben jij best een Pietje Precies

– Work hard, Play hard. We houden van lol, maar we zijn ook gek op onze sales

– Je hebt een commerciële instelling, maar houdt net zoals wij niet van koude acquisitie
– Je staat 5 dagen per week klaar voor onze deelnemers. Er is ruimte voor een stageonderzoek/verslag
– Je woont in de omgeving van Utrecht stad

 

Werkzaamheden:

– Problemen oplossen voor onze deelnemers
– Energieadviezen opstellen en uitbrengen
– Werken in het CRM Systeem. Microsoft Dynamics wordt je beste maatje
– Ruimte voor eigen input en verbeteringen. Weet jij het beter? Regel het maar!

 

Wat bieden wij jou?

– Een stagevergoeding van €500
– Een leerzame meewerkstage in een gezellig en jong bedrijf
– De maandelijkse borrel op donderdag en elke vrijdag een borrel op kantoor

 

Hebben wij jouw aandacht? Neem dan contact op met May van Thiel: 030-3031714 of may@thebilldoctor.nl.

 

Laurens Huisman (stagiair 2020)

‘Begin 2020 mocht ik een halfjaar stage lopen bij The Bill Doctor, voor het label VvE Energie. Deze periode heb ik ervaren als een intensieve maar erg leerzame tijd. Bij The Bill Doctor heerst een echte work hard/ play hard mentaliteit. Er is genoeg te doen om de maandelijkse targets te halen maar er wordt minstens net zo stevig geborreld.

Een stage bij The Bill Doctor levert een mooie werkplek met veel verantwoordelijkheid op, maar ook een vaste begeleider die er altijd is wanneer je vragen hebt. In het begin lijken de verschillende werkzaamheden wat onsamenhangend, maar gedurende de eerste weken krijg je steeds meer door hoe je een lead verzilvert in een sale. Dat geeft zeker een kick.

Ook is er genoeg ruimte om aan een eigen (school)opdracht te werken, je collega’s zijn altijd beschikbaar om je hierbij te helpen of je van informatie te voorzien. Als onderdeel van mijn studie bedrijfskunde heb ik naar mogelijke verbeterpunten in het proces van de klantenservice gezocht. De uitkomsten van dit onderzoek werden altijd serieus besproken in de wekelijkse vergadering en waar mogelijk geïmplementeerd. Maar ook voor een totaal ander onderzoek is ruimte, alles is mogelijk in overleg. 

Ben jij iemand die het leuk vindt om in een team te werken aan een gezamenlijk doel en wil je daarnaast je eigen talent inzetten om het bedrijf te verbeteren en jezelf te ontwikkelen? Dan is deze stage wat voor jou!’

 

“Deze periode heb ik ervaren als een intensieve maar erg leerzame tijd."