Stage gezocht?

“Conclusie goede stage waar je met open handen wordt ontvangen, goed betaald krijgt en veel leert.”

Stage bij ‘’The Bill Doctor’’ vond ik echt een top stage. Het is een leerzame en afwisselende stage, je komt in contact met klanten en ook mag je in het systeem werken. Wat maakt de stage nou top? Je hebt alle vrijheid en zelfstandigheid om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf, je mag ook op je eigen tempo werken. Ook de collega’s binnen het bedrijf zijn erg open en behulpzaam. Ze zijn gedreven om je te ontwikkelen. Ik zou zeker nog een keer in de toekomst stage willen lopen bij dit bedrijf.

De pluspunten van het bedrijf zijn; gezellig, sfeervol, sociaal en direct. Het is een klein en jong bedrijf en zo kom je elkaar snel tegen. Er is altijd een leuke en gezellig sfeer als je naar binnen loopt. Er is wel altijd een collega die naar je toe komt en een praatje of/en grapje maakt. De stagebegeleiding is ook goed zoals ik eerder heb vermeld de stagebegeleider en de collega’s zijn erg gedreven om je verder te ontwikkelen bij de werkzaamheden. De stagevergoeding is ook goed in vergelijking met andere bedrijven waar je niks of ±150 krijgt.

Enige minpunt dat ik heb is dat je van die typische stagiair taakjes moet doen. Zoals de vaatwasser, vuilniszakken verwisselen etc.

Conclusie goede stage waar je met open handen wordt ontvangen, goed betaald krijgt en veel leert.

Imad Bghiel (Stagiair)

Woerden

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

Wat levert het op?

 • Jong, dynamisch & snelgroeiend bedrijf
 • Zoveel verantwoordelijkheid als jij wilt
 • Kantoor op de mooiste plek van Utrecht
 • Work hard, Play hard
 • Bovengemiddelde stagevergoeding

Stage

Ben jij op zoek naar een interessante stage in de energiewereld?  Kan jij hard werken wanneer het moet maar geniet je ook van een potje tafelvoetbal of darten met je gezellige collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zo ziet je dag eruit: Je komt ‘s ochtends binnen in een van de mooiste panden aan de Maliebaan in Utrecht, pakt een heerlijk koffietje en geeft je collega’s een boks. Je opent je mailbox en voordat je je eerst mailtje kan lezen gaat de telefoon. Jij staat de deelnemer te woord en jij kan hem vertellen wat de status is van zijn contract. Het is een drukke dag en de tijd vliegt. 2 kopjes koffie en 10 beantwoorde mails verder leun je tevreden terug in je stoel. Je denkt maar aan 1 ding: LUNCH! Hier staat een heerlijk uitgebreide lunch voor je klaar waar je al je eetwensen mag doorgeven.

Na een intensief potje tafelvoetbal ga je weer achter je computer zitten en zie je dat er weer van alles te doen is. Dit vind jij leuk, niks doen is maar saai. De offerte die je vanochtend hebt verstuurd, is ondertekend teruggekomen. Jij loopt naar het salesbord om je binnengehaalde sales op te schrijven. Om 18.00 uur is het zo ver, je mag naar huis. Maar jij wil niet naar huis, want je hebt net een koud biertje in je hand..

Het welzijn van onze werknemers staat hoog in het vaandel bij ons bedrijf. Met het oog op een goede balans tussen werk en privé hebben wij, op basis van wetenschappelijk onderzoek, besloten om per 1 januari 2022 over te stappen naar een 4-daagse werkweek. Op vrijdag zijn wij collectief gesloten.

 

Jouw specificaties:

 • HBO/WO opleiding
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Work hard, play hard. We houden van lol, maar we zijn ook gek op onze sales.
 • Je hebt een commerciële instelling, maar houdt net zoals wij niet van koude acquisitie.
 • Je staat 4 dagen per week klaar voor onze deelnemers.
 • Je woont in omgeving Utrecht

 

Werkzaamheden:

 • Problemen oplossen voor onze deelnemers
 • Energieadviezen opstellen en uitbrengen
 • Werken in het CRM Systeem. Microsoft Dynamics wordt je beste maatje
 • Ruimte voor eigen input en verbeteringen. Weet jij het beter? Regel het maar!

 

Wat bieden wij jou?

 • Een stagevergoeding van €500 per maand
 • Een leerzame meewerkstage in een gezellig en jong bedrijf
 • De maandelijkse borrel op donderdag en elke vrijdag een borrel op kantoor

 

Stageonderzoek/verslag

 • Je krijgt voldoende tijd om aan je onderzoek te werken
 • Je kan zowel bij onze zakelijke labels van het collectief werken of bij onze duurzaamheidsprojecten
 • Er zijn meerdere onderwerpen mogelijk voor jouw onderzoek. Denk hierbij aan marketing communicatie, sales/aftersales, strategisch marktonderzoek en business management.

 

Hebben wij jouw aandacht? Neem dan contact op met May van Thiel: 030-3031714 of may@thebilldoctor.nl.

 

Noor van Lierop (Stagiaire 2021)

Ik ben in September 2021 begonnen aan mijn stage bij The Bill Doctor. Dit was mijn eerste stage, dus ik kwam vrij onwetend binnen. Ook wist ik nog vrijwel niks over de energie-business voordat ik begon. Als ik nu terug kijk op wat ik wist voordat ik hier binnen kwam en wat ik nu na mijn stage weet over dit bedrijf en de energiewereld, dan besef ik dat ik tijdens mijn stage bij The Bill Doctor enorm veel kennis en ervaring op heb gedaan. Bij The Bill Doctor word je als stagiaire namelijk volledig betrokken bij alle werkzaamheden en krijg je super veel verantwoordelijkheid.

De werkzaamheden tijdens de stage lopen best wel uiteen, zo behandel je veel verschillende vragen van klanten via de mail en stel je energie-adviezen op voor hen via Microsoft Dynamics. Zo probeer je zoveel mogelijk aanvragen om te zetten in een sale. Doordat je zoveel in Microsoft Dynamics werkt, leer je heel veel over de werking van een CRM-systeem, wat bij veel bedrijven wereldwijd gebruikt wordt en dus hele waardevolle kennis is.

Naast deze werkzaamheden is er ook genoeg tijd en ruimte over voor je eigen (stage)opdracht, je collega’s zijn altijd bereid je hierbij te helpen of informatie vrij te geven.

Zodra je hier stage loopt merk je echt dat er een work hard, play hard mentaliteit heerst. Tijdens werktijd wordt er serieus en hard gewerkt, maar na het werk blijft iedereen meestal nog even hangen voor een biertje en  zijn er vaak  hele gezellige borrelavonden. Je merkt heel erg dat het een jong en energiek bedrijf is met een informele sfeer tussen de medewerkers.

Ik vond het een heel fijn stage bedrijf voor mijne eerste stage, je wordt namelijk goed begeleid , je leert veel en door de gezellige sfeer tussen de medewerkers kan je volledig jezelf zijn. Hierdoor had ik elke dag weer zin om mijn collega’s te zien of zelfs op een vrije dag met hen te borrelen.

 

“Bij The Bill Doctor word je als stagiaire namelijk volledig betrokken bij alle werkzaamheden en krijg je super veel verantwoordelijkheid."

Laurens Huisman (stagiair 2020)

‘Begin 2020 mocht ik een halfjaar stage lopen bij The Bill Doctor, voor het label VvE Energie. Deze periode heb ik ervaren als een intensieve maar erg leerzame tijd. Bij The Bill Doctor heerst een echte work hard/ play hard mentaliteit. Er is genoeg te doen om de maandelijkse targets te halen maar er wordt minstens net zo stevig geborreld.

Een stage bij The Bill Doctor levert een mooie werkplek met veel verantwoordelijkheid op, maar ook een vaste begeleider die er altijd is wanneer je vragen hebt. In het begin lijken de verschillende werkzaamheden wat onsamenhangend, maar gedurende de eerste weken krijg je steeds meer door hoe je een lead verzilvert in een sale. Dat geeft zeker een kick.

Ook is er genoeg ruimte om aan een eigen (school)opdracht te werken, je collega’s zijn altijd beschikbaar om je hierbij te helpen of je van informatie te voorzien. Als onderdeel van mijn studie bedrijfskunde heb ik naar mogelijke verbeterpunten in het proces van de klantenservice gezocht. De uitkomsten van dit onderzoek werden altijd serieus besproken in de wekelijkse vergadering en waar mogelijk geïmplementeerd. Maar ook voor een totaal ander onderzoek is ruimte, alles is mogelijk in overleg. 

Ben jij iemand die het leuk vindt om in een team te werken aan een gezamenlijk doel en wil je daarnaast je eigen talent inzetten om het bedrijf te verbeteren en jezelf te ontwikkelen? Dan is deze stage wat voor jou!’

 

“Deze periode heb ik ervaren als een intensieve maar erg leerzame tijd."