Werken bij

“Het is een jong, gezellig en leuk bedrijf, echt een aanrader.”

- Ik heb stage gelopen bij TBD op de afdeling Homestroom. Ik zou TBD zeker aanraden als stageplaats omdat je gelijk wordt opgenomen in de groep. Ook krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. k heb veel geleerd bij TBD zoals hoe je het beste klanten kunt benaderen en hoe je met de klanten moet omgaan. Het is een jong, gezellig en leuk bedrijf, echt een aanrader.
- Ik zou zo opnieuw stage gaan lopen bij TBD omdat je gelijk een warm gevoel krijgt als je naar binnen loopt en aan het werk gaat. Iedereen is open voor alles en er is ook zeker tijd voor wat ontspanning zoals tafelvoetballen, tafeltennissen. Ook word je geaccepteerd hoe je bent.
- De pluspunten zijn als volgt: -Goede stagevergoeding, -Veel vrijheid, -Verantwoordelijkheid, -Openheid, -Gezellig, - Leuke bedrijfsuitjes en ga zo maar door. Het is een hele leuke en leerzame stageplek.
- De minpunten zijn als volgt: ….
- De organisatie en de stagebegeleiding is goed georganiseerd, je kan te allen tijde dingen vragen als er onduidelijkheden zijn.

Bowan de Bruin (Stagiair)

Utrecht

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

Wat bieden wij jou?

  • Ondernemende omgeving
  • Een marktconform salaris
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Jong snelgroeiend bedrijf (gemiddelde leeftijd < 30 jaar)
  • Prettig kantoor in hartje Utrecht

Sales Manager / Growth Hacker / Chef Zakelijk

The Bill Doctor (anno 2009) is een onafhankelijk energiecollectief met ruim 4.600 zakelijke deelnemers. Zij besparen doorlopend doordat wij proactief op zoek gaan naar besparingsmogelijkheden op alle componenten op de energienota: tarieven, netwerkkosten, meetkosten, energiebelasting, enz.

 

Vanuit ons kantoor aan de Maliebaan in het centrum van Utrecht, begeleiden wij sinds 3 jaar ook verduurzamingstrajecten. Onze focus ligt hierbij voornamelijk op VvE’s en scholen.

 

Met een team van 10 man zijn wij tevens de klantenservice. Dat wij deze rol belangrijk vinden blijkt wel uit het feit dat onze deelnemers de service gemiddeld een 9,4 geven (400+ beoordelingen). Wij zijn een echte serviceorganisatie.

 

Wij zijn op zoek naar iemand die onze zakelijke kar kan trekken zodat wij onze jaarlijkse groei van +30% kunnen vasthouden. Jouw voornaamste doel is ervoor te zorgen dat er voldoende aanvragen binnenkomen, zonder koude acquisitie te moeten voeren: daar houden wij namelijk niet van.

 

Maak dus deals met partners, activeer vergelijkingsites, bouw eigen websites als leadgenerator of zet onze eigen deelnemers in als ambassadeurs: jij mag het allemaal zelf bedenken! En jij hebt een team om het samen mee uit te voeren.

 

 

Jouw specs:

– Jij bent een proactieve bouwer

– 5 jaar relevante werkervaring

– HBO/WO denkniveau

– Stiekem ben jij best een Pietje Precies

– Work hard, Play hard. We houden van lol, maar we zijn ook gek op onze sales

– Je hebt een commerciële instelling, maar houdt net zoals wij niet van koude acquisitie

– Je woont in de omgeving van Utrecht stad

 

Werkzaamheden:

– Openen van nieuwe leadgeneratoren

– Monitoren & optimaliseren salesfunnel

– Aansturen team

– Ruimte voor eigen input en verbeteringen. Weet jij het beter? Regel het maar!

 

Wat bieden wij jou?

– Een marktconform salaris

– Ondernemende omgeving

– Veel verantwoordelijkheid bij een jong snelgroeiend bedrijf (gemiddelde leeftijd < 30 jaar)

– Prettig kantoor met sociale collega’s & de nodige borrels

 

Hebben wij jouw aandacht? Neem dan contact op met May van Thiel: 030-3031714 of may@thebilldoctor.nl.

"Ook krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid."