Honderden euro’s besparen op meetdiensten voor uw grootzakelijke aansluiting

Weet u dat u via The Bill Doctor jaarlijks ook honderden euro’s kunt besparen op meetdiensten? En u hoeft er niet veel voor te doen. U hoeft niet eens over te stappen naar een ander meetbedrijf.

Wij realiseren deze besparing al voor 220 deelnemers in het collectief. De gemiddelde besparing per deelnemer is € 312,- per jaar, oplopend tot € 800,- (bedragen excl. BTW).

En dat is alleen al op de meetdiensten. U kunt hier ook van profiteren! In dit artikel leg ik uit welke voordelen u krijgt wanneer u de meetdiensten in ons collectief onderbrengt.

Energieovereenkomsten met grootzakelijke klanten bestaan uit 3 componenten:

 • Leveringskosten
 • Meetdiensten
 • Netwerkkosten

U heeft voor uw aansluiting dus te maken met 3 verschillende contracten. De meetdiensten van grootzakelijke aansluitingen staan onder contract bij een meetbedrijf. Bijvoorbeeld Joulz, Kenter of Fudura. Maar er zijn er meer.

Wat is een meetdienst

Meetbedrijven houden zich bezig met de verkoop, de verhuur, de installatie, het beheer en het onderhoud van elektriciteits-, gas- en warmtemeters. Daarvoor moeten zij gecertificeerd zijn.

De tarieven voor meetdiensten zijn onderhandelbaar. Dat hoeft u niet zelf te doen. Dat doen wij, voor het collectief. The Bill Doctor maakt het mogelijk om hieraan deel te nemen.

6 collectiviteitsvoordelen van besparen op meetdiensten

Wanneer u de meetdiensten in ons collectief onderbrengt:

 1. gaat u jaarlijks honderden euro’s minder betalen. Gemiddeld levert dat een besparing op van € 312,- per jaar. Dat kan oplopen tot een besparing van € 800,- (excl. BTW). Dat is snel verdiend!
 2. zijn wij uw aanspreekpunt. Wij zijn uw klantenservice. Geen kastje-naar-de-muur.
 3. hoeft u zelf niet te onderhandelen met het meetbedrijf. Dat doen wij voor u. En dat doen we goed. Wij bespaarden al ruim € 338.000,- (excl. BTW) voor onze klanten op de meetkosten!
 4. bespaart u ieder jaar weer. Wij bedingen de kortingen.
 5. krijgt u geen problemen met overstappen. Het betreft puur een administratieve wijziging.
 6. kunt u bij uw huidige leverancier blijven en toch minder betalen. Als u dat wilt behoudt u uw leverancier. Terwijl u toch gebruik maakt van ons collectieve aanbod.

De collectiviteitskorting geldt alleen voor grootzakelijke aansluitingen.

Check of er sprake is van een grootzakelijke aansluiting

Ontvangt u per maand of per kwartaal een aparte factuur voor de meetkosten? En heeft uw aansluiting hogere aansluitwaardes dan 3x80A (elektra) of G25 (gas)?

Dan heeft u een grootzakelijke aansluiting.

Wilt u snel nagaan hoe hoog de jaarlijkse besparingen voor u zullen uitvallen op meetdiensten? Neemt u dan contact met ons op. Of upload uw nota hieronder en u ontvangt binnen 2 werkdagen een energiescan op maat. Kosteloos en geheel vrijblijvend:

 

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 5.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.