Nieuwe collectieve kleinzakelijke tarieven

The Bill Doctor onderhandelt jaarlijks over de collectieve kleinzakelijke tarieven. Wanneer uw organisatie bij ons collectief is aangesloten, hoeft u niet steeds van leverancier te veranderen om te genieten van de scherpste prijs. The Bill Doctor biedt de bestaande leverancier de gelegenheid om het scherpe tarief te matchen. Hierdoor profiteert u elke keer weer van het scherpe tarief, en hoeft u niet over te stappen.

Nieuwe energietarieven geldig vanaf juli 2017

Vanaf juli 2017 t/m december 2019 gelden de tarieven in de onderstaande tabel. Zoals u ziet bieden wij weer zeer scherpe prijzen! Ter vergelijking plaats ik de tarieven van 3 grote energieleveranciers ernaast:

collectieve energietarieven

Aanmelden

Bent u nog geen deelnemer? Meldt u zich dan snel aan en bespaar ook fors op energie. Hier leest u hoe u zich kunt aanmelden voor het energiecollectief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.