Houd stijging energie-inkoop beheersbaar

 

De recente ontwikkelingen in Oekraïne & Rusland zijn niet ongehoord voorbij gegaan. De acties hebben direct geleid tot forse stijgingen van de energieprijzen op de handelsmarkten. Hebben deze ook direct effect op uw energierekeningen?

Inkoop 2022 & 2023 – Scherpe tariefstelling
The Bill Doctor houdt de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Gelukkig hebben wij vroegtijdig voorgesorteerd op boekjaar 2022 én 2023. Wij kopen vooraf, voor eigen rekening en risico in bij 7 verschillende partnerleveranciers. Dit volume wordt meerdere jaren in blokken vastgezet op momenten dat wij dit opportuun achten. Wanneer 100% is vastgezet leidt dit tot een gemiddeld tarief. Onze collectieve tarieven staan standaard vast, gelijklopend aan één kalenderjaar.

De tariefstelling die wij voor 2022 hebben gerealiseerd:

Zo hebben wij ook al een aardig volume voor 2023 ingekocht, vóór dat de marktprijzen de stijging hebben ingezet. Wij kunnen dus nu al stellen dat de collectieve tariefstelling die wij voor 2023 zullen bieden, bijzonder concurrerend is. Wit u ook hierover geïnformeerd worden? Schrijf u dan hier in en upload uw recente jaarnota.

Energiescan
Wilt u weten wat wij voor u kunnen besparen? Middels een op maat gesneden advies maken wij inzichtelijk hoeveel uw organisatie precies kan besparen. De scan is altijd geheel kosteloos en vrijblijvend. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een advies op maat per e-mail. Het enige dat u hoeft te doen is een (recente) maand- of jaarnota van uw leverancier uploaden in onderstaand vlak. Heeft u meerdere aansluitingen? Geen probleem; u kunt meerdere nota’s uploaden.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.