Maximaliseer uw besparingen: hoe de grootte van uw aansluiting van invloed is op uw potentiële voordeel

Het maximaliseren van kostenbesparingen is een prioriteit voor vrijwel elke organisatie, vooral als het gaat om het beheer van energiekosten. Een van de factoren die een aanzienlijke invloed kunnen hebben op het potentieel voordeel dat een organisatie kan behalen, is de grootte van haar energieaansluiting. Maar hoe beïnvloedt de grootte van uw aansluiting eigenlijk uw potentiële besparingen? Laten we dat eens nader bekijken.

In de wereld van zakelijke energie worden aansluitingen vaak gecategoriseerd op basis van hun grootte en energieverbruik. Over het algemeen worden ze onderverdeeld in drie hoofdcategorieën: kleine aansluitingen, middelgrote aansluitingen en grote aansluitingen. Het energieverbruik varieert sterk tussen deze categorieën, wat een directe invloed heeft op de potentiële besparingen die kunnen worden gerealiseerd.

Laten we dit illustreren aan de hand van een voorbeeld. Stel dat een klein bedrijf een jaarlijks elektriciteitsverbruik heeft van 20.000 kWh en een gasverbruik van 5.000 m3. Door deel te nemen aan een collectief energie-inkoopprogramma, zoals aangeboden door The Bill Doctor, kan dit bedrijf profiteren van scherpere tarieven die zijn bedongen door de gezamenlijke inkoopkracht van meerdere organisaties. De besparingen voor een klein bedrijf kunnen aanzienlijk zijn, maar zullen waarschijnlijk niet zo hoog zijn als die voor een organisatie met een grotere aansluiting.

Aan de andere kant, een groot bedrijf met een jaarlijks elektriciteitsverbruik van 200.000 kWh en een gasverbruik van 50.000 m3, kan aanzienlijk hogere besparingen realiseren door deel te nemen aan een collectief energie-inkoopprogramma. Vanwege het hogere energieverbruik heeft dit bedrijf meer onderhandelingskracht en kan het profiteren van nog scherpere tarieven.

Kortom, de grootte van uw energieaansluiting kan een belangrijke rol spelen bij het maximaliseren van uw besparingen op energiekosten. Ongeacht de grootte van uw organisatie, kan het de moeite waard zijn om deel te nemen aan een collectief energie-inkoopprogramma zoals aangeboden door The Bill Doctor. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende energiescan op maat en ontdek hoeveel uw organisatie kan besparen, ongeacht de grootte van uw energieaansluiting:

Energiescan

Wilt u weten wat wij voor u kunnen besparen? Middels een op maat gesneden advies maken wij inzichtelijk hoeveel uw organisatie precies kan besparen. De scan is altijd geheel kosteloos en vrijblijvend. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een advies op maat per e-mail. Het enige dat u hoeft te doen is een (recente) maand- of jaarnota van uw leverancier uploaden in onderstaand vlak. Heeft u meerdere aansluitingen? Geen probleem; u kunt meerdere nota's uploaden.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 5.

     

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.