Het bewijs in cijfers: behaalde resultaten van The Bill Doctor in de afgelopen jaren

Als organisatie is het begrijpelijk dat u bewijs wilt zien voordat u besluit om samen te werken met een energieadviseur. U wilt weten of de beloften van kostenbesparingen en efficiëntieverbeteringen daadwerkelijk worden waargemaakt. Daarom willen we in deze blog de behaalde resultaten van The Bill Doctor in de afgelopen jaren presenteren, zodat u kunt zien welke voordelen onze klanten hebben behaald door met ons samen te werken.

Gedurende de afgelopen jaren heeft The Bill Doctor met trots honderden organisaties geholpen om hun energiekosten te verlagen en hun energie-efficiëntie te verbeteren. Door onze expertise en ervaring in te zetten, hebben we significante besparingen gerealiseerd voor bedrijven van verschillende groottes en in diverse sectoren.

Laten we eens kijken naar enkele concrete voorbeelden van behaalde resultaten:

– Voor een klein bedrijf met een jaarlijks elektriciteitsverbruik van 15.000 kWh en een gasverbruik van 5.000 m3 hebben we een besparing van €800 per jaar gerealiseerd door deelname aan ons collectieve energie-inkoopprogramma.

– Een middelgroot bedrijf met een jaarlijks elektriciteitsverbruik van 50.000 kWh en een gasverbruik van 20.000 m3 heeft dankzij onze tariefonderhandelingen een besparing van maar liefst €2.000 per jaar gerealiseerd.

– Een groot bedrijf met een jaarlijks elektriciteitsverbruik van 200.000 kWh en een gasverbruik van 100.000 m3 heeft door onze collectieve inkoopstrategieën een besparing van meer dan €10.000 per jaar behaald.

Deze voorbeelden zijn slechts een greep uit de vele succesverhalen die we hebben verzameld in de loop der jaren. Ze illustreren echter duidelijk de impact die The Bill Doctor kan hebben op de energiekosten van uw organisatie.

Door samen te werken met The Bill Doctor kunt u niet alleen aanzienlijke kostenbesparingen realiseren, maar ook profiteren van onze expertise en ondersteuning op het gebied van energiebeheer. Wij streven ernaar om onze klanten te helpen hun energiekosten te minimaliseren en tegelijkertijd een betrouwbare en efficiënte energievoorziening te waarborgen.

Bent u klaar om te profiteren van de bewezen resultaten van The Bill Doctor? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende energiescan op maat en ontdek hoeveel uw organisatie kan besparen:

Energiescan

Wilt u weten wat wij voor u kunnen besparen? Middels een op maat gesneden advies maken wij inzichtelijk hoeveel uw organisatie precies kan besparen. De scan is altijd geheel kosteloos en vrijblijvend. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een advies op maat per e-mail. Het enige dat u hoeft te doen is een (recente) maand- of jaarnota van uw leverancier uploaden in onderstaand vlak. Heeft u meerdere aansluitingen? Geen probleem; u kunt meerdere nota's uploaden.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 5.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.